Beeld pixabay

Bankoverval via het riool

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Een bank in Milaan is deze week op een bijzondere manier overvallen. De bankrovers kwamen via het riool het gebouw in en weer uit. De overvallers zijn nog spoorloos.

Eerst zag de bankdirecteur twee gemaskerde mannen het gebouw binnenkomen via de hoofdingang. Ze hadden geweren bij zich. Die mannen waren er om af te leiden want ineens kwamen uit een put in het gebouw andere bendeleden geklommen.

Kluis

‘Ze eisten dat we de kluis open zouden doen. Daarna namen ze het geld mee dat dat in zat', vertelde de directeur achteraf in een plaatselijke krant. Na de overval vluchtten ze ook via het riool weer naar buiten.

Hoeveel geld de rovers hebben meegenomen is niet bekend. Ook heeft de bankdirecteur niet verteld of de overvallers erg naar riool stonken.

Anderen lazen ook: Dief brengt geld terug naar bank.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

het is wel slim via het riool maar wel een beetje vies ik ben wel benieuwt wat hun moeder daar wel van zal vinden

wie dit heeft bedacht is een genie

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.