slangen ratelslang

Bedrijf vindt 45 slangen onder een huis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Een Amerikaans bedrijf dat slangen vangt wordt regelmatig gebeld om 'een paar' te verwijderen. Maar zo'n opdracht als vorige week hadden ze nog nooit gehad. Ze haalden 45 ratelslangen uit één huis!

Big Country Snake Removel is een bedrijf uit het Amerikaanse Texas. Ze vangen voor hun werk slangen bij mensen thuis. Iemand ontdekte de glibberige dieren onder zijn eigen huis en heeft toen dit bedrijf gebeld. Ze zouden namelijk een paar slangen gezien hebben.

Wel meer dan een paar

Toen Big Country Snake Removel-eigenaar Nathan Hawkins onder het huis kroop, wist hij niet wat hij zag. De slangen zaten overal. En niet zomaar slangen. Overal kropen levensgevaarlijke ratelslangen. In totaal ving het bedrijf 45 stuks.

Schoon en netjes

De eigenaren van het huis stonden te kijken van al die beesten. Ze zagen af en toe wel een slang, maar zoveel hadden ze niet verwacht, schrijft Nathan op Facebook. Ze hadden een schoon en netjes huis en ook de tuin zag er goed uit. Maar dat maakt volgens Nathan niets uit. 'Ratelslangen maken zich niet druk over hoe mooi je huis is of wat voor auto je rijdt. Ze willen enkel overleven.'

Wil je zien hoe ze de 45 slangen vangen? Dat kan in het filmpje hieronder!

Anderen lazen ook: Da's lachen: een slang met drie smileys.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps