Eekhoorn

Beestenboel in het vliegtuig

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Valerie
Valerie
van Vliet

Een vrouw in Amerika nam afgelopen week een wel heel apart huisdier mee in het vliegtuig: een eekhoorn! Ze zei dat het beestje haar emotionele steun gaf, dus dat hij echt mee moest. Helaas voor de vrouw zijn knaagdieren niet welkom in een vliegtuig en werden zij en haar huisdier eruit gezet.

Dit is echter niet de eerste keer dat mensen een ander huisdier dan een hond hebben proberen mee te laten vliegen.

Hamster

Knaagdieren zijn dus niet toegestaan in een vliegtuig. Een 21-jarige Amerikaanse studente wist dit niet en nam haar hamster Pebbles mee naar het vliegveld begin dit jaar. De studente moest echt haar vlucht halen en niemand kon het beestje komen ophalen. Dus deed ze het ontdenkbare: arme Pebbles werd door de wc gespoeld!

Pauw

Ook een vrouw uit New Jersey nam een dier mee als emotionele steun op een vlucht naar Los Angeles. Haar pauw Dexter zou zelfs een eigen vliegticket hebben volgens de vrouw. Helaas voor de vogel liet het personeel toch echt geen pauwen toe in het vliegtuig. Met Dexter liep het gelukkig iets beter af dan met Pebbles: Dexter werd gewoon in een auto naar Los Angeles gebracht.

Schildpad

Ook reptielen mogen niet meevliegen. Een zekere meneer Li was hier op voorbereid. Hij vermomde zijn schildpad als een broodje hamburger om hem meegesmokkeld te krijgen! Om het af te maken stopte hij zijn schildburger in een kartonnetje van een fastfoodketen. Helaas werd ook dit huisdier ontdekt en niet toegelaten tot het vliegtuig. Gelukkig kon meneer Li nog even snel een vriend opbellen die zijn schildpad kon komen ophalen op het vliegveld.

Anderen lazen ook: De eekhoorn speelt verstoppertje.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook