Foto: ANP

Beestenbrigade wint grote televisie-prijs

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Beestenbrigade heeft donderdagavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala de prijs voor beste kinderprogramma gewonnen. 

In Beestenbrigade gaat boswachter Tim Hogenbosch op pad in de natuur. Daar helpt hij dieren die het moeilijk hebben een handje. 'Dit had ik niet verwacht', zei boswachter Tim tijdens de uitreiking. Hij bedankte iedereen die heeft meegewerkt aan het programma en vooral de kinderen die meededen. 'Ik hoop ook dat kinderen na het kijken van dit programma veel meer buiten gaan spelen.' Andere genomineerden voor de prijs waren Dropje en H3L.

Televizier-Ring

De uitreiking zag er dit jaar anders uit dan normaal. Theater Carré in Amsterdam zat niet vol met mensen, maar alleen de genomineerden mochten bij het gala zijn. Niet alleen de Televizier-Ster Jeugd werd er uitgereikt, maar nog veel meer prijzen. 

Over Mijn Lijk werd gekozen als beste televisieprogramma. In dat programma gaat presentator Tim Hofman langs bij mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Andere kanshebbers voor de Televizier-Ring waren Beste Zangers en Homeward Bound, een documentaire-serie van Nick en Simon.

Prijzen-regen

Tim Hofman mocht nog meer prijzen mee naar huis nemen. Hij won ook de prijs voor beste presentator en beste online videoserie met #Boos. Chantal Janzen kreeg voor de zesde keer de prijs voor beste presentatrice, een record!

Ook opvallend was dat Martien Meiland de award voor Televizier-Talent mocht ophalen. Vorig jaar won hij namelijk met Chateau Meiland nog de Televizier-Ring. Om het lijstje af te maken: actrice Elise Schaap won voor de tweede keer de prijs voor beste acteur/actrice.

Anderen lazen ook: 5x brutale beesten die wisten te ontsnappen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.