Harry Styles. Foto Shutterstock

Begint Harry Styles z'n eigen make-up- en parfumlijn?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Zanger Harry Styles heeft plannen. Dat schrijven Amerikaanse media. De populaire popster én stijlicoon zou bezig zijn met een eigen parfum- en make-up-lijn. 

Volgens het Amerikaanse Page Six, dat over showbizz schrijft, zou Styles de bedrijfsnaam PLEASED hebben vastgelegd. Het zou de naam zijn waarmee Styles parfum en cosmetica wil gaan verkopen. 

Nagellak

Dat Styles behoorlijk wat style heeft, is bekend. Vorig jaar stond hij al als eerste man ooit op de voorpagina van het decembernummer van het beroemde modeblad Vogue. En of het nou een jurk, broek, tutu of iets heel anders is: Styles draagt het allemaal. Hij wordt ook regelmatig gespot met bijvoorbeeld felgekleurde nagellak, make-up en glanzende oorbellen.

One Direction

Harry Styles werd ooit beroemd als lid van de band One Direction. In 2017 verscheen zijn eerste eigen album waar de hit Sign of the Times op staat. Vorig jaar kwam de opvolger Fine Line uit.

Zou jij jezelf graag besprenkelen met een geurtje van Styles?

Anderen lazen ook: Harry Styles in jurk op voorpagina Vogue

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook