voorleesontbijt

Bekende Nederlanders lezen voor

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Voorgelezen worden door een echte prinses, een zanger of presentatrice. Het kan deze week, tijdens de Nationale Voorleesdagen.

Bekende en onbekende Nederlanders lezen boeken voor op basisscholen, bibliotheken, kinderdagverblijven en crèches. Het kan dus zomaar zijn dat je ineens prinses Laurentien voor je ziet staan. Ook de korpschef van de politie, Erik Akkerboom, zanger Alain Clark en presentatrice van het Sinterklaasjournaal, Diewertje Blok doen mee. Het is bedoeling dat hierdoor meer kinderen worden voorgelezen.

Ontbijt

Woensdagochtend was er een speciaal voorleesontbijt voor peuters en kleuters. Tijdens het ontbijt werd er voorgelezen uit het boek: Sst de tijger slaapt! Het tijgerverhaal is uitgeroepen tot prentenboek van het jaar.

De Nationale Voorleesdagen duren nog tot 3 februari.

erik

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Voorlezen voor een kopje.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.