Foto: ANP Kippa

Belgische mol stopt tijdens Wie is de Mol?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Kijk jij graag naar het tv-programma Wie is de Mol? Normaal gesproken weet je pas helemaal aan het einde van het seizoen wie de mol is. Dat liep in de Vlaamse versie anders. De mol hield het niet meer vol. 

Kandidaat Philippe moest het in aflevering 4 van de Vlaamse versie van het tv-programma opbiechten: hij was de mol maar hij kon de druk niet meer aan. In een videoboodschap in de aflevering zei hij: 'De eerste proeven gingen vlot maar daarna kreeg ik mijn spel niet meer gespeeld. Ik was mezelf volledig kwijt.'

Praten in zijn slaap

Aan een fansite van het programma vertelde Philippe dat het al misging in de tweede nacht. Hij had gedroomd over een opdracht, maar de volgende ochtend zei zijn kamergenoot dat hij in zijn slaap daarover had gepraat. 'Ik dacht: 'ik heb het verklapt en nu staat het in grote letters op mijn hoofd.'' Sindsdien kon hij niet meer slapen.

Gezondheid

Presentator Gilles de Coster vertelde aan de Vlaamse site van het tv-programma dat de programmamakers juist erg tevreden waren over Philippe. Maar dat ze wel respect hebben voor zijn beslissing. Zijn gezondheid is nu het belangrijkste. De Coster plaatste gisteren ook een foto van Philippe op Instagram, met daarbij de tekst: prachtkerel.

De tekst gaat verder onder de post

Nieuwe mol

Het is de eerste keer ooit dat de mol stopt tijdens het programma. Maar het seizoen gaat gewoon door. Uit de zes overgebleven deelnemers wordt nu een nieuwe mol gekozen. 

Anderen lazen ook: 7 weetjes rondom het mysterie van Wie is de Mol?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook