beeld facebook

Berg pakketjes gevonden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Wacht je al weken op een telefoonhoesje, drone of oplader die je in China hebt besteld? Dikke kans dat je pakje niet meer komt. In België is een gestolen vrachtwagen gevonden met honderden pakketjes die bedoeld waren voor Nederland.

Een voorbijganger zag de opengescheurde vrachtwagen toevallig staan op een verlaten parkeerterrein. Een heleboel pakketjes waren opengescheurd. Er zaten bijvoorbeeld telefoonhoesjes, handdoeken, kleren en horloges in.

Aliexpress

Op alle pakjes zat een adressticker met een bestemming in Nederland. De afzender was Aliexpress. De waardevolste pakketjes waren waarschijnlijk al door de dieven meegenomen. Of de politie de achtergebleven pakketjes alsnog gaat bezorgen, is nog onduidelijk.

De man die de pakketjes heeft gevonden, heeft er een filmpje van gemaakt. Hij hoopt dat dat zoveel mogelijk gedeeld wordt zodat mensen misschien hun eigen bestelling herkennen en zo weten waar die gebleven is.

 

 

Anderen lazen ook: Bejaarde sieradendief steelt al zestig jaar.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

hoi ik kan wel spelling

wow waar is dat dat moet ik ook zien

Waren dit alleen pakketjes van alie express of ook van wish wand daar moet ik ook nog aantal pakketjes van ontvangen maar ook nog steeds niks

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.