One World: Together At Home Lady Gaga

Beroemde artiesten halen 118 miljoen op

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Een heleboel beroemde artiesten hebben dit weekend opgetreden om geld in te zamelen voor de zorg. Onder andere Lady Gaga, Billie Eilish, Lizzo en John Legend traden op via een livestream en haalden daarmee 118 miljoen euro op.

Het evenement ‘One World: Together At Home’ (Eén Wereld: Samen Thuis) was acht uur lang live te volgen op Youtube. Zangeres Lady Gaga kwam met het idee om samen met de grootste artiesten ter wereld een benefietconcert te geven. “Ik ben zo dankbaar voor alle medewerkers in de zorg, de medewerkers in de supermarkten, bezorgers, postbodes en alle anderen die zo hard werken. Dit is een liefdesbrief aan jullie allemaal, over de hele wereld”, zei ze tijdens de livestream.

Woonkamerconcert

Een benefietconcert geven kan door alle corona-maatregelen natuurlijk niet op een groot podium. De tientallen artiesten zongen daarom liedjes op een livestream vanuit hun eigen woonkamer. Ook onder andere Rita Ora, Shawn Mendes, Sam Smith en The Rolling Stones traden op.

Meer beroemdheden

Naast artiesten waren er ook andere beroemdheden te zien die de zorgverleners een hart onder de riem staken, waaronder Michelle Obama, Oprah Winfrey en oud-voetballer David Beckham.

Wil je alles nog eens terugkijken? Dat kan hieronder. Wil je weten wat er met het opgehaalde bedrag gaat gebeuren? Dat lees je donderdag in de Kidsweek van deze week! 

Anderen lazen ook: Van sukkeltje tot ster (2): Lady Gaga.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook