Bibi wint prijs voor beste nieuwkomer YouTube

Bibi (8) wint prijs voor beste nieuwe YouTuber

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

'En de VEED Award voor beste nieuwkomer gaat naar... Bibi!' Tijdens het YouTubefestival VEED won de 8-jarige Bibi een belangrijke prijs. En daar is ze heel blij mee!

'Yesss, VEED Award Nieuwkomer gewonnen!! Ik kan 't niet geloven!!!' Dat schreef Bibi op haar Instagram nadat ze haar prijs had ontvangen. Die kreeg ze zaterdagavond, op het VEED Festival in Amsterdam.

Bibi kreeg de prijs voor beste nieuwkomer. Sinds ruim een jaar maakt de achtjarige Bibi video's. Ze maakt vooral filmpjes waarin ze tips geeft hoe je zelf iets kan maken, bakken of knutselen. 

Op het VEED Festival werden nog veel meer prijzen uitgereikt aan bekende YouTubers. Zo mocht Joy (Beautynezz) de prijs voor beste vrouwelijke YouTuber in ontvangst nemen. Dylan Haegens is volgens de stemmers de leukste mannelijke YouTuber. En de prijs voor beste vlogger? Die ging - weinig verrassend - naar Enzo Knol.

Het was de derde keer dat de VEED Awards werden uitgereikt. Op het festival zelf konden fans dit weekend hun favoriete YouTubers ontmoeten.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de Kidsweekkrant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

bibi mag ik iets vragen over jou (algemeen) wat is je achternaam want ik wil je op wikipedia opzoeken omdat ik veel over jou wil weten dus kan je het A.U.B beantwoorden. Alvast bedankt! Vraagtzichaf

Ik wou precies hetzelfde vragen

Ik kijk op de tablet op YouTube en dan kijk ik naar bibi

Ik wil bibi de nummer heel erg graag en wil bestie worden

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps