Creator Camp

Bibi en Sami over de nieuwe serie Creator Camp

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

In de nieuwe Nickelodeon-serie Creator Camp volg je vijf talenten op een speciaal zomerkamp. Ze leren daar alles over social media, zingen, dansen en acteren. Youtuber Bibi en acteur Sami vertellen over hun rol. 

Sami: ‘Ik ben net zo chaotisch als Zef’

‘Ik herken mezelf erg in mijn karakter Zef. We hebben dezelfde interesses en ik ben net zo chaotisch. Na een draaidag ben ik altijd mijn sleutels kwijt. Op het kamp krijgen de leerlingen les over allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld hoe je een YouTube-video kunt laten opvallen. Ook komen er elke week gastdocenten langs. Een van de leukste scènes om te spelen, vond ik die waarin mijn tegenspeler Cas en ik bang wegrennen. Tijdens de opnames gilden we heel hard. Voorbijgangers keken ons van een afstandje geschrokken aan.’

Bibi: ‘De opnameperiode voelde soms als vakantie’

‘Creator Camp is midden in het bos opgenomen. Dat was heel chill. Bij goed weer hadden we een echt een vakantiegevoel. In de serie speel ik Vicky: ze is heel goed in TikTok en YouTube-video’s maken. Ze is de jongste, maar wel een van de bijdehandste personen van de groep. Dat is echt heel leuk om te spelen! Tijdens de opnames kregen we geen heel lange teksten om te leren, het grootste deel bedachten we zelf. Dat was weer eens wat anders en vet om te doen.’

Creator Camp is vanaf 26 oktober elke maandag t/m donderdag om 19.30 uur te zien op Nickelodeon.

Anderen lazen ook: Deens kinderprogramma zet volwassenen in hun blootje.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

hai bibi waneer maak je een nieuwe weer een vidio ? en de rest

Ik zou graag willen aanmelden maar dat kan niet want ik ben 9 en als het mag zou ik wilken aanmelden

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.