Justin Bieber foto EPA

Bieber doet boodschappen... bij Albert Heijn

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Het zal je maar gebeuren. Sta je in de rij voor de kassa van de Albert Heijn, staat Justin Bieber ineens voor je. Dat overkwam de bezoekers van een AH-filiaal in Amsterdam. De Canadese zanger deed er boodschappen met zijn goede vriend: dj Martin Garrix

Justin Bieber en Martin Garrix hadden geen beveiliging bij zich tijdens het boodschappen doen. Dat vertelde de winkelmanager aan gratis krant Metro. 'De hele winkel was in rep en roer', vertelde hij in de krant. De man wilde graag met de beroemde zanger op de foto maar daar had Justin geen zin in. Het lukte een klant wel om stiekem een foto te maken. 

Optreden 
Maar wat doet Justin Bieber eigenlijk in Amsterdam? Nou, hij geeft hier dit weekend twee concerten. Wel helemaal in Arnhem, in Gelredome. Daarvoor staat hij twee avonden in Antwerpen. Gisteren en vandaag is hij vrij en die dagen besloot hij samen met zijn goede vriend Martin Garrix in Amsterdam door te brengen. Ze kochten bier en chips voor een gezellige avond thuis. 

Martin Garrix Justin Bieber foto InstagramJustin Bieber en Martin Garrix zijn al langer vrienden. Deze foto is gemaakt tijdens een eerder bezoek aan Amsterdam. (foto: Instagram)

Speciale gast
De twee zijn meer dan alleen vrienden. Ze gaan volgend jaar ook samenwerken. Justin neemt Martin dan mee op tournee door Australië en Nieuw-Zeeland als zijn speciale gast.

Geen slaapzakken
Voor het optreden van zondag in Gelredome zijn nog kaartjes. Het concert van zaterdag is helemaal uitverkocht. Fans die met hun slaapzak voor het stadion willen gaan liggen om de beste plek in de zaal te krijgen, hebben pech. Dat mag niet van Gelredome. Ze mogen pas om elf uur 's ochtends het terrein op. Vroeg genoeg, vinden ze in Arnhem. Het concert begint om zeven uur 's avonds. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

dat is wel cool als Justin voor je staat ik wist niet dat de twee vrienden waren. Oeps Duimomlaag Juichen
*yolo*

Ik vind justin bieber echt gwn geweldig dus dat moest ik gwn ff zeggen groetjes justin biebertje

jij heet niet zo!

eigenlijk best normaal. justin gaat toch heus ook wel eens boodschappen doen! Juichen Rentweg

ik ben geen fan van justin hij is gewoon ook een mens die aleen maar beroemd is

Ik wil naar die appppppiiiiieieeeiiieiieeiieie

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.