Olifantenvoetbal Thailand  Foto AFP
Effe kijken

Bijzondere nieuwsfoto: olifantenvoetbal

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Cora
Cora
van der Weij

Weekend! Tijd voor een plaatje met een praatje. Er komen heel wat nieuwsfoto’s voorbij op de redactie. Elke week pikken we er een paar voor je uit die ons zijn opgevallen. 

In Thailand waren ze dinsdag al helemaal in WK-sferen. Daar deden ze vast een partijtje voetbal met een team olifanten. De dieren hadden vlaggen op hun buik geschilderd gekregen van de verschillenden landen die meedoen met het WK voetbal in Rusland.
Negen olifanten deden een potje van een kwartier. Ze gebruikten niet alleen hun voorpoten, maar ook hun slurf om de bal in het doel te krijgen. Je ziet de foto hierboven.

springkampioenschap konijnenIn de Duitse plaats Balve was er dit weekend een groot springkampioenschap voor paarden. Maar in de pauze lieten knappe konijnen hun kunsten zien!

achilles the catTijdens een evenement in Sint-Petersburg probeert Achilles de kat voorspelt het resultaat van de openingswedstrijd van het WK 2018 te voorspellen. Die wedstrijd wordt gespeeld door Rusland en Saoedi-Arabië. Zijn voorspelling is dat Rusland de wedstrijd wint.

Anderen lazen ook: Oeh! Hoe spel je dat ook alweer?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps