Beeld ANP

Billie Eilish roept Amerikanen op Trump weg te stemmen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Billie Eilish gaf dit weekend een heel groot online optreden. Ze zong niet alleen maar ze had het ook over de klimaatverandering en ze riep haar Amerikaanse kijkers op om volgende week te gaan stemmen. Liefst tégen Trump.

Fans van over de hele wereld waren zaterdagavond digitaal aanwezig bij het online optreden van Billie, vanuit Los Angeles. Tussen haar liedjes door, richtte ze zich tot haar kijkers thuis. Daarbij spoorde ze haar Amerikaanse luisteraars flink aan om volgende week bij de presidentsverkiezingen naar de stembus te gaan. 'Alsjeblieft, stem mensen. We hebben tien dagen tot deze verkiezing. Het is zo belangrijk dat je stemt. Zeker als je jong bent, omdat wij een toekomst hebben.

Trump

De 18-jarige zangeres deelde ook haar duidelijke mening over president Donald Trump. 'We moeten iets doen, want de wereld sterft en mensen sterven. Trump is een verschrikking.'

Podium

Door de coronacrisis heeft Billie haar meeste concerten af moeten blazen. Ze hoopt dat ze snel weer het podium op mag. ‘Ik realiseerde me tijdens de quarantaine dat het podium de enige plek is waar ik me ooit mezelf heb gevoeld. Voor jullie en met jullie', zei ze. 

 

Anderen lazen ook: Wist jij dit al over de superpopulaire Billie Eilish?.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vin het goed dat Billie tegen trump is hij doet niks tegen klimaat verrandering

Rentweg Oeps Duimomhoog Juichen Blij Vraagtzichaf Blij Duimomhoog Oeps Duimomhoog Blij Blij Vraagtzichaf Juichen uuuu*duimomhoog*

trump moet ver weg naar pakistan

ik vind ook dat trump moet gaan Duimomhoog voor Billie omdat trump niks doet tegen corona en klimaat.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.