2e Nationale Kinderboekenruil op Arnhem Centraal, Breda en Amsterdam Centraal

Boek zat? Ruil en lees verder!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Heb je een boek tijdens de Kinderboekenweek gekocht en heb je het nu alweer uit? Of heb je nog een boek in de kast dat je nu echt wel vaak genoeg hebt gelezen? Ga het dan zondag ruilen op de 2e Nationale Kinderboekenruil op drie verschillende NS-stations. En lees daarna weer lekker verder!

Op de laatste dag van de Kinderboekenweek kun je midden in de stationshal van Arnhem Centraal, Breda en Amsterdam Centraal je boek ruilen. Je vindt er een grote boekenkast en je krijgt hulp van medewerkers van bibliotheken uit de buurt. De Nationale Kinderboekenruil is van 10.00 tot 16.00 uur.

2e Nationale Kinderboekenruil op Arnhem Centraal, Breda en Amsterdam Centraal

En nóg leuker: tijdens het ruilen kun je luisteren naar schrijvers die komen voorlezen. Ook Dolf Verroen (schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk) en Floor Rieder (maker van het Prentenboek van de Kinderboekenweek) komen zondag hun favoriete boek ruilen in Amsterdam. Wil je precies weten wie waar hoe laat is? Kijk dan hier

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook,WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook