boshut

Boswachter doet niet moeilijk over hut

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Een hut maken in het bos mag eigenlijk niet. Als een boswachter een getimmerde hut ontdekt, moet die meestal afgebroken worden. Maar boswachter Floris Hoefakker uit het Brabantse Prinsenbeek loste het anders op. Hij plaatste een bord bij een hut die hij in 'zijn' bos vond.

'Wat hebben jullie een ontzettend mooie hut gemaakt', staat er op het bord. 'Eigenlijk mag het niet, maar de boswachter laat hem staan als jullie bouwen met natuurlijke materialen, takken gebruiken die op de grond liggen, afval netjes opruimen, de schommels en ladder weghalen en niet hoger bouwen dan anderhalve meter.' 

Foto op internet

Boswachter Floris zette een foto van de hut met het bord op internet en daar kreeg hij veel reacties op. Heel veel mensen vonden dat de boswachter het goed heeft opgelost. Wie de kinderen zijn die de hut hebben gebouwd is nog onduidelijk, maar ze zijn vast heel blij dat hun hut gewoon mag blijven staan.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Deense kunstenaar verstopt houten reuzen in het bos of Filmen in een modderig koud bos.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Mijn hut bij mijn opa en oma gemaakt Cas Sandifort en Tijn Sandifort en neefjes

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps