Lego-kunstwerk wordt omver gelopen door kleuter

Botsende kleuter, balende bouwer

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Na drie dagen én drie nachten keihard bouwen leunde de Chinese Zhao tevreden achterover. Met duizenden blokjes had hij de vos Nick nagemaakt, bekend van de film Zootropolis. Maar héél lang kon hij niet genieten van zijn Lego-kunstwerk.

De Chinese blokjesbouwer had non-stop gewerkt om zijn standbeeld op tijd af te krijgen voor een Lego-tentoonstelling in de Chinese stad Ningbo. Maar nog geen uurtje na de opening lag zijn Nick in duizenden stukjes op de grond. Oeps!

Niet genoeg lijm
Een kleuter was iets te enthousiast op de vos afgestormd. En hoewel Zhao veel blokjes licht aan elkaar had gelijmd, waren die niet tegen deze botsing bestand.

Even slikken
De was natuurlijk flink slikken voor de bouwer. Toch neemt hij het de kleuter niet kwalijk. 'Hij deed het vast niet expres.' Wel héél sportief!

Hieronder zie je de kop van de vos tijdens het bouwen:
Lego-kunstwerk wordt omver gelopen door kleuter
 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

heel erg jammer van de vos 

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.