Bouwvakker Wally Kinderziekenhuis

Bouwvakker speelt ‘Waar is Wally?’ met zieke kinderen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

In het ziekenhuis liggen is helemaal niet leuk. Dat vindt Jason Haney uit de Verenigde Staten ook. Hij werkt als bouwvakker tegenover een kinderziekenhuis. Om de jonge patiëntjes op te vrolijken, bedacht hij een spelletje dat ze vanuit hun kamer kunnen spelen.

Heb jij weleens met je neus boven een boek van Waar is Wally? gehangen? Dan weet je vast hoe moeilijk het is om de jongen met de rood-wit gestreepte trui te vinden op de zoekplaten. Soms kom je er echt niet uit! 

De bouwvakker besloot dit spel in het echt te maken voor de kinderen in het ziekenhuis. Samen met zijn dochter Taylor heeft Haney een Wally van bijna tweeënhalve meter groot uitgezaagd en geverfd.

Minions
Deze Wally verstopt hij op de bouwplaats. De jonge patiënten gaan van achter hun raam naar hem op zoek. Als iedereen ‘m gevonden heeft, zetten ze dat op Facebook. Haney weet dan dat hij Wally weer op een nieuwe plek kan verstoppen.

De zoektocht is zo’n succes, dat Haney en Taylor ook een paar grote Minions hebben gemaakt, vertelt hij aan een lokale krant. Die gaan ze binnenkort op de bouwplaats verstoppen. Kun jij Wally op de foto’s hieronder vinden?

Bouwvakker Wally Kinderziekenhuis
Bouwvakker Wally Kinderziekenhuis
Bouwvakker Wally Kinderziekenhuis
Bouwvakker Wally Kinderziekenhuis
Bouwvakker Wally Kinderziekenhuis

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat een topper! Deze man zou een lintje moeten krijgen... of op zijn minst een bos bloemen van het ziekenhuis! #lekkerbezig

Het is echt mega top van die man.
Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.