Beeld Facebook

Brave hond wacht voor de supermarkt

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Zit! Blijf! Wacht! Als je een hond hebt, ken je die commando’s vast wel. Maar weinig honden luisteren daar zo goed naar als de hond van de Peruaanse Shirley Vergara. Die zit namelijk braaf voor haar in de rij voor de supermarkt.

Shirley en haar hond wonen in de stad Machu Picchu Pueblo, vlakbij de wereldberoemde ruïnestad. En ook daar moet iedereen zich vanwege het coronavirus aan anderhalve meter afstand houden, ook in de rij voor de supermarkt.

Druk

Een paar dagen geleden ging Shirley naar de supermarkt. Daar was het zo druk dat mensen buiten moesten wachten om naar binnen te kunnen. Cirkels op de stoep moesten er voor zorgen dat iedereen netjes afstand houdt. De hond van Shirley is heel braaf en luistert goed. Hij ging dus netjes middenin een cirkel zitten. Hij bleef wachten terwijl Shirley een stukje kon wandelen.

Goed voorbeeld

Vanaf een afstandje nam ze een foto en zette die op facebook. En al snel werd haar zoet wachtende hond massaal gedeeld. Veel mensen schrijven op social media dat andere mensen nog een voorbeeld aan de hond kunnen nemen. ‘Deze hond houdt zich wél braaf aan de regels, terwijl wij ze massaal negeren’, is een van de reacties.

Of de hond ook zelf steeds een cirkeltje doorschoof, of dat Shirley daar het commando 'Hup, volgende!' voor moest gebruiken, is onduidelijk.

 

Anderen lazen ook:  'Hond in auto? Tik ruit in'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

o wat handig onze hond luistert echt niet zo goed Oeps

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps