Unsplash

Brief voor de kerstman na 106 jaar bezorgd

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Het duurde eventjes, maar na 106 jaar is het verlanglijstje van de Amerikaanse Page eindelijk bij de kerstman bezorgd. De brief lag al die tijd achter de schoorsteenmantel.

‘Ik wil graag een pop, maillot en veel snoepjes en nootjes’, schreef de 8-jarige Page in het jaar 1912 naar de kerstman. ‘Wilt u alsjeblieft deze dingen brengen?' Maar de brief van Page belandde per ongeluk achter de schoorsteenmantel en bleef daar 106 jaar lang liggen. Totdat het briefje werd gevonden tijdens een verbouwing.

Verbouwing

Inmiddels hebben twee kinderen de brief aan de Kerstman gegeven en is het oude briefje in een museum tentoongesteld. Het is niet duidelijk of de kerstman Page de kadootjes heeft bezorgd die op haar verlanglijstje stonden. Een museum heeft kunnen ontdekken dat Page in 1951 is overleden.

Anderen lazen ook: Alle kerstmannen verzamelen!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.