Familie

Broers uit mega-gezin krijgen wéér geen zusje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Zou de veertiende dan eindelijk een meisje worden? Nee hoor, de broers uit een Amerikaans mega-gezin hebben er wéér een broertje bijgekregen.

Na dertien jongens (tussen 2 en 25 jaar oud), hoopten ouders Jay en Kateri Schwandt dat het nieuwe familielid een meisje zo worden. Nu dat weer niet is gelukt, vinden ze het wel genoeg geweest. 'We hebben het nu veertien keer geprobeerd en geven de hoop op een meisje maar op', zei Jay tegen lokale media.

Tijd voor een meisje

'Een jongetje of meisje doet er eigenlijk niet toe, maar na dertien gezonde zonen werd het in ons mannenhuishouden toch hoog tijd voor een meisje', vertelde Kateria aan de Amerikaanse zender Woodtv. Veertien kinderen is natuurlijk hartstikke veel, maar de moeder van dit mega-gezin vindt het geen probleem. 'Het is druk, maar ik merk eigenlijk weinig verschil tussen drie of veertien.'

En nu nog een naam

Hoe het kleine broertje van Tyler, Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinny, Calvin, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker en Francisco gaat heten, is nog niet bekend. Het verzinnen van een meisjesnaam zou vast veel makkelijker zijn geweest...

Anderen lazen ook: Familie Zapp is altijd op vakantie.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik zou hier niet tegen kunnen Rentweg

wat een leven zeg, 3 lijkt mij al te veel

wow dat zou niemand toch overleven?!
zooooveeeel JONGENS Rentweg Vraagtzichaf

jeetje wat veel als ik daar het jongste meisje zou zijn zou ik hele maal gek woord

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.