broodje pindakaas

Broodje pindakaas met goud

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Doe mij maar een broodje pindakaas met bladgoud en truffel. Zeg je dat wel eens? Waarschijnlijk niet, want dat is heel duur. Voor duizend euro kun je nu zo'n pot pindakaas met bladgoud kopen.

De Pindakaaswinkel in Amsterdam verkoopt vanaf donderdag een pot met deze bijzondere smaak. Erg duur, maar dan heb je wel een pot van bijna twee kilo.

Helpen

Palmolie zit in veel producten, en dus ook in pindakaas. De Pindakaaswinkel gebruikt kokosolie in plaats van palmolie. Daardoor help je het milieu een beetje!

Palmolie

De opbrengst gaat naar een goed doel: Cool Earth. Die organisatie wil ervoor zorgen dat er minder regenwouden worden gekapt in landen als Peru, Brazilië en Ecuador. In die landen worden veel bomen gekapt zodat ze palmolieplantages kunnen bouwen. Maar doordat ze al die plantages bouwen kunnen veel vogels, planten en dieren niet meer op die plekken leven.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Duurste hond ooit of Peperduur legosteentje verkocht.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

lachen en grappig

als ik heel rijk was en niet wist wat ik met mn geld moest doen zou ik em kopen

Ga ik ook vragen aan papa en mama *duimomhoog*.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.