ANP

Brugpieper prinses Ariane naar de middelbare school

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Boeken gekaft, rugzak gevuld, fietsbanden opgepompt: prinses Ariane (12) is klaar voor de middelbare school. Vandaag is haar eerste dag op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag.

Willem-Alexander maakte vanmorgen een foto en een video van de kersverse brugpieper. Op de foto is een stralende Ariane te zien op haar fiets mét blauw fietskrat. Van haar zussen Amalia en Alexia maakte de koning destijds bijna exact dezelfde foto, de kleur van het krat was wél anders: roze en groen.

Hier zie je hoe Ariane op haar fiets vertrekt:

Fietstocht

De prinses gaat naar dezelfde school als haar zussen Amalia en Alexia. Toen zij voor het eerst naar de middelbare school gingen, moesten ze zo'n elf kilometer fietsen. Prinses Ariane heeft geluk. Door de verhuizing naar Paleis Huis ten Bosch begin dit jaar, is de afstand naar school nu ruim vijf kilometer.

Zo ziet de school van de prinsessen eruit:

ANP

Anderen lazen ook: Daar gaat ze... prinses Alexia naar de middelbare school.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

is dat een prive school ?

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.