Foto: AP

BTS neemt een lange pauze

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Myrthe Timmers
Myrthe
Timmers

Pech voor fans van BTS: voorlopig hoeven ze geen nieuwe muziek van V, Jin, RM, Suga, J-Hope, Jimin en Jungkook te verwachten. De band neemt over een paar weken een lange pauze.

Volgens hun managers hebben de jongens die vakantie dik verdiend. ‘Het wordt de eerste keer sinds de band is begonnen dat ze de feestdagen met hun families kunnen doorbrengen,’ schrijven ze op Instagram.

Luieren en ideeën krijgen

Het is niet bekend hoelang de band precies vrij neemt. Maar fans hoeven in elk geval niet bang te zijn dat BTS helemaal niet meer terugkomt. Volgens de managers gaan de bandleden de komende tijd lekker luieren, maar ook ideeën voor nieuwe liedjes opdoen. Daarna komen ze terug voor ‘een nieuw hoofdstuk’ van de band.

Een nieuw album?

Wat dat nieuwe hoofdstuk precies gaat inhouden, is nog niet helemaal duidelijk. Wel weten we al dat er voor maart een groot optreden in Zuid-Korea staat gepland. En wie weet komt er dan ook weer een nieuw album… Spannend!

Anderen lazen ook: McDonald's dicht door té populaire BTS-maaltijd.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook