Foto: AFP

BTS neemt lange pauze

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Balen voor fans van K-popgroep BTS. De band heeft in een video aangekondigd een tijdje te stoppen als groep. De zangers gaan meer bezig met eigen projecten. 

Het is niet de eerste keer dat de groep een pauze aankondigt. Maar nu lijkt het er toch echt op dat ze voor langere tijd niet samen te zien zullen zijn. In een YouTube-video vertelden de bandleden het nieuws. Bandlid Jimin zei daar in dat ze een 'lastige periode' achter de rug hebben.

Projecten alleen

Voorlopig gaan RM, Jin, Jimin, Jungkook, J-Hope, Suga en V zich met andere dingen bezighouden. Volgens zanger RM hebben ze tijd nodig om los van elkaar na te denken over de toekomst. Ze willen bijvoorbeeld meer projecten alleen gaan doen.

Tijdelijk

Volgens de band is de pauze maar tijdelijk en komen ze dus weer terug. Maar wanneer dat is en wat ze dan gaan doen is nog niet bekend.

Nieuwe muziek

Maar fans kunnen gelukkig nog wel genieten van nieuwe muziek van BTS. Deze maand bracht de groep nog een album uit met onder andere de single Yet To Come (The Most Beautiful Moment): 

Anderen lazen ook: BTS op bezoek bij Amerikaanse president

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook