levenslang gratis vliegen

Cadeautje: je hele leven lang gratis vliegen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

De baby die zondag hoog in de lucht in een vliegtuig werd geboren, kreeg wel een heel mooi cadeau: levenslang gratis vliegen. Grote kans dat hij later wereldreiziger wordt!

Iets eerder dan eigenlijk de bedoeling was, beviel de moeder van haar babyzoon tijdens de vliegreis van Saoedi-Arabië naar India. Gelukkig vloog er toevallig ook een verpleegster mee en die zorgde ervoor dat alles goed verliep. De piloot gooide het vluchtschema om en zette het vliegtuig meteen na de bevalling aan de grond. Zo konden de twee snel naar een ziekenhuis voor controle. Daar werden ze allebei helemaal gezond verklaard.

Hoera!

Voor Jet Airways is het de eerste keer dat een passagier bevalt tijdens de vlucht. Om dat groots te vieren krijgt de baby een leven lang gratis tickets van de vliegmaatschappij.

Boffen

Het is best bijzonder dat er een baby in een vliegtuig wordt geboren. Vrouwen mogen ook niet meer vliegen als de baby binnen vier weken wordt verwacht. En als het toch gebeurt, zijn lang niet alle vliegtuigmaatschappijen ook zo scheutig met cadeautjes geven. Meestal blijft het bij een korting of mogen ze gratis vliegen totdat ze volwassen zijn. Boffen dus voor deze baby!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

zou ik ook wel willen lijkt me supper gaaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.