ANP

Charli D'Amelio heeft als eerste ooit 100 miljoen volgers

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Een record voor Charli D’Amelio. De Amerikaanse TikTok-ster behaalde als eerste ooit 100 miljoen volgers op de app. Een langverwachte mijlpaal!

De 16-jarige Charli is hiermee de beroemdste TikTokker ooit. En dat terwijl ze pas in mei 2019 haar account begon. ‘Ik wil jullie zo ontzettend bedanken’, zegt Charli in een bedankfilmpje. ‘Ik kan niet geloven dat 100 miljoen fans mij nu volgen. Dat is krankzinnig!’

Boze fans

De verwachting was dat Charli de 100 miljoen volgers vorige week al zou behalen. Maar door een YouTube-video verloor ze in een klap één miljoen volgers. In de video is te zien hoe Charli samen met haar zus Dixie klaagt over het eten dat een privé-kok heeft gekookt. Ook zeurt ze over het feit dat ze nog geen 100 miljoen volgers heeft. Veel fans vonden dit belachelijk en besloten haar te ontvolgen. 

Bekijk hier de YouTube-video:

4 miljoen

Charli heeft met haar dansjes op TikTok veel geld binnengesleept. Naast dat ze geld krijgt voor de hoeveelheid likes, maakt ze ook vaak reclame in haar filmpjes. Het Amerikaanse tijdschrift Forbes zegt dat ze hiermee het afgelopen jaar 4 miljoen dollar heeft verdiend. Alleen TikTokker Addison Rae verdient meer dan Charli, zo’n vijf miljoen per jaar.

Anderen lazen ook: 5x juffen en meesters op TikTok.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het wel cool dat Charlie 100 miloen volgers heeft!! Duimomhoog maar Ik vind het eigenlijk niet leuk dat Charlie wel 4 miloen dollar daar mee verdient Duimomlaag Duimomlaag

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.