Sundar Pichai baas Google

Chloe (7) wil werken bij Google en krijgt reactie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Op de kantoren van Google is een glijbaan, liggen zitzakken en kun je spelletjes spelen. Dat lijkt Chloe (7) uit Engeland wel een mooie werkplek. Ze schreef een brief en kreeg een reactie van de baas van Google.

‘Beste Google-baas, ik heet Chloe en als ik groter ben wil ik graag een baan bij Google’, begint het meisje haar brief. ‘Mijn vader zegt dat ik op zitzakken kan zitten, van de glijbaan kan gaan en in autootjes kan rijden als ik bij Google werk.’ Daarom schreef ze deze brief.

‘Ik wil ook werken in een chocoladefabriek en zwemmen op de Olympische Spelen’, gaat ze verder. ‘Ik houd ook van computers en ik heb een tablet waar ik spelletjes op speel.’ Het was de tweede brief die Chloe ooit schreef. De eerste was aan de kerstman.

Brief Chloe aan Google

Brief terug

Na een tijdje kreeg Chloe een brief terug van Sundar Pichai, de belangrijkste baas van Google. Die bedankt haar voor haar brief. ‘Ik ben blij dat je van computers en robots houdt en hoop dat je blijft leren over technologie.’

‘Ik denk dat als je hard blijft werken en je dromen volgt, je alles kunt bereiken wat je in je hoofd hebt: van werken bij Google tot zwemmen op de Olympische Spelen. Ik kijk ernaar uit om je sollicitatiebrief te ontvangen als je klaar bent met school! :)’

Brief Google aan ChloeDeze brief kreeg Chloe terug van de baas van Google.

Google Zurich glijbaanOp het kantoor van Google in Zwitserland kun je van de glijbaan.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Leuk voor Chloe!

wat leuk voor haar *blij**blij*

echt zo lief, en leuk voor die cloe :)

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.