Foto Rolf Rosing, bewerking Caroline Koster

Cora over de hoge nood-robot

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Cora
Cora
van der Weij

In de stelling geeft een redactielid van Kidsweek zijn of haar persoonlijke mening over een nieuwsonderwerp. Ben jij het eens of oneens en waarom?

Zit je op de wc te poepen, wil je een ruk aan de wc-rol geven… hangt er een lege! En ook de voorraad die er normaal ligt is op. Aaaargh! En: hellup! Wat nu? Iemand roepen die wat om de hoek van de deur kan aangeven? Best gênant. En als je alleen thuis bent, zit je al helemáál in de shit, om het zo maar eens eh… uit te drukken.  
 
Berenkop  
Maar nu is er hulp in grote nood. Een robotje dat jou een verse rol komt brengen. De RollBot. Hij is bedacht door een Amerikaans toiletpapierbedrijf. Afgelopen week was hij in actie te zien op de CES in Las Vegas, een grote jaarlijkse beurs boordevol nieuwe gadgets en technische snufjes. Het is een klein tweewielig karretje met een berenkop en daar bovenop: een verlossende rol wc-papier. Jeej!  

Grappig
Ik vind het een topuitvinding. Je bestuurt ’m via je smartphone (die moet je dus wel bij je hebben!) en kunt rustig blijven zitten tot-ie naar je toe komt rijden. Ziet er heel grappig uit. En hij zal geen botte dingen tegen je zeggen als: ‘Nou nou, je moest zeker wel heel erg nodig.’ Doe mij er maar eentje! Wat jij, Scoop?

Stelling: Ideaal, zo'n wc-papier-robot!

RaphaelRaphael (10 jaar): oneens
‘Het klinkt leuk, maar ik denk dat het helemaal niet zo handig is. Je moet ervoor zorgen dat hij altijd een nieuwe rol op z’n hoofd heeft. En zelf moet je altijd je telefoon bij je hebben. Als je die in de wc laat vallen, heb je een nog groter probleem.’


 

NicoNico (9 jaar): eens
‘Wij zorgen er altijd voor dat er een flinke voorraad in de wc ligt. Maar als het toch een keer op is en er is niemand in de buurt, dan lijkt me zo’n robotje best handig. En gewoon leuk ook!’


En wat vind jij van de stelling? Laat het ons hieronder weten:

Anderen lazen ook: Sanne over circusacts.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Klikte per ongeluk op eens. Oeps helaas oneens
straks plakt iemand nog een camera erop.

Aiaiai maar ik ben eens hoor

Oneens. het is wel leuk maar niet zo nodig

Het lijkt me niet zo handig. Het is misschien leuk voor rijke mensen maar voor normale mensen zou het gewoon geldverspilling zijn

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps