Tones and I

Dance Monkey breekt record op Spotify

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Hoe vaak heb jij Dance Monkey al gedraaid? Volgens Spotify: heel vaak. Het nummer van Tones and I brak er een nieuw record. Het is het meest beluisterde nummer van een vrouw ooit.

De Australische zangeres en liedjesschrijver Toni Watson, zoals Tones and I eigenlijk heet, begon als straatmuzikant. Ze had al snel veel publiek en werd ontdekt door de man die nu haar manager is.

Dance Monkey

Met Dance Monkey brak Tones and I vorig jaar door. Niet alleen in Australië, maar ook in veel andere landen stond ze wekenlang op nummer één. Nu is het aanstekelijke liedje wereldwijd al meer dan zeven miljard keer beluisterd!

Ed Sheeran op 1

Alleen al op Spotify werd Dance Monkey 1,4 miljard keer gedraaid. Daarmee is het het meest beluisterde nummer van een vrouwelijke artiest op Spotify ooit. Hiervoor was dat Havana van Camila Cabello. In de totale top van meest gedraaide nummers staat het liedje van Tones and I nu op acht. Shape Of You van Ed Sheeran staat op nummer één.

Anderen lazen ook: Nederlandse Sera zingt met Justin Bieber op Instagram.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind de clip vooral erg leuk en dan nog dat nummer ik ga helemaal uit mijn dak Duimomhoog

Wat goed zeg!!

ik haat dit liedje

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.