Filmpje Omroep West

Dansende verkeersregelaar maakt iedereen vrolijk

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

In de zon werken in deze hitte is geen pretje. Maar daar heeft een verkeersregelaar uit Leiden iets op bedacht. Berthony Jomba doet zijn werk dansend! Zo wordt hij vrolijk én maakt hij voorbijgangers blij. 

In een video is te zien hoe Jomba met zwoele moves over de rotonde danst. Als er een auto aankomt wijst hij deze al dansend de weg. 'Ik houd van dansen en ik beweeg mij al dansend door het verkeer waardoor iedereen weer even lacht en daar doe ik het voor', vertelt hij aan Omroep West. 'Automobilisten reageren heel vrolijk op mij. Ik vind dat heerlijk, dat geeft mij weer energie om door te dansen en zo dans ik dus de hele dag door op de rotonde'.

Leuke collega

Jomba werkt pas sinds kort als verkeersregelaar. Hij had een eigen cateringbedrijf, maar door de coronacrisis moest hij een andere baan nemen. Daarom staat hij nu elke dag bij de rotonde bij de Haagse Schouwburg. De andere verkeersregelaars zijn maar wat blij met zo’n vrolijke collega: 'Is toch geweldig zo'n vent, een topcollega!'

Op dit filmpje zie je hoe Jomba dansend werkt:

Anderen lazen ook: Filmpje: dansen in het giraffenhok

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook