Yarah Rosa Norah

Dansende zusjes (13) hebben eigen dans-app

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Dansen, dansen en nog meer dansen. Norah en Yarah (13) zijn er elke dag mee bezig. In een nieuwe app leren ze ook anderen hun moves.

'Je kunt in je eigen omgeving met de ons dansen', vertelt Norah (op de foto hierboven in het blauw) over Dance With Us!. Sinds deze maand is de app te downloaden. 'Er zijn tien moves die wij voordoen. Wij leggen uit hoe het moet en je kunt ze samen met ons doen. Dat kun je opnemen en het lijkt dan net alsof je echt met ons aan het dansen bent.'

Dansen op het aanrecht

Het leukste is dat je ons echt overal kunt laten dansen', zegt Yarah (op de foto hierboven in het groen) enthousiast. 'Op een auto, ergens aan de ander kant van de wereld of bijvoorbeeld op het aanrecht, haha.'

Amerikaanse talkshow

Komen de zusjes je bekend voor? Dat kan! Samen met hun jongere zusje Rosa, waren Norah en Yarah dit jaar te gast bij de beroemde Amerikaanse talkshow van Ellen DeGeneres. 'In één woord onwerkelijk’, zei Yarah daar destijds over. 'Waarom Rosa nu niet meedoet? Dat kwam toevallig zo uit. Maar ze heeft wel meegedacht en ons tijdens de opnames gesteund', legt Norah uit.

Een paar maanden geleden vertelden de Limburgse zusjes dat ze dromen van een eigen show. Norah: 'We hebben geen haast hoor. We hebben in de tussentijd al op meerdere plekken opgetreden. En als de tijd rijp is, komt dat vast goed.' Yarah: 'Het is nu vooral dat we met elkaar dansen en op straat showtjes geven.'

Anderen lazen ook: Dansende zusjes: 'Wij willen onze eigen show'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat leuk een app van danse

ik heb de app nog niet gebruikt maar dat ga ik wel doen Oeps

Wow!!!!!!!!!!!!!!!! zelf zit ik ook op dansen ,Maar zo goed ben ik niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blij Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.