Darci America's Got Talent

Darci (12) wint America's Got Talent met buikspreekact

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Heb jij weleens geprobeerd te buikspreken? De Amerikaanse Darci Farmer (12) is er hartstikke goed in. Deze week won ze er America's Got Talent mee.

Dat de 12-jarige uit Oklahoma City goed is met poppen, liet ze eerder in het populaire tv-programma al zien. Ze had zo'n indruk gemaakt op de jury tijdens haar auditie, dat ze direct naar de liveshows mocht.

Niet één, maar twee

In de finale nam Darci het op tegen zangeres Angelica Hale (10). De buikspreekster nam niet één, maar twee poppen mee het podium op: konijn Petunia en muis Oscar. Extra moeilijk, omdat ze nu niet twee maar drie verschillende stemmen moest gebruiken: die van haarzelf en van haar twee poppen. De act eindigde met een buikspreekoptreden, Petunia en Oscar zongen het nummer With A Little Help From Her Friends.

Optreden in Vegas

Ze maakte veel indruk op de jury. Maar ook op de rest van het publiek, want na afloop van haar act kreeg ze een staande ovatie. Met het winnen van het programma, mag de Amerikaanse tiener optreden in Las Vegas én krijgt ze één miljoen dollar. Daarvan kan ze wel heel veel nieuwe buikspreekpoppen kopen...

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Amerikaanse Darci (12) verrast met buikspreekact of Beau (12) blaast iedereen weg.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vond haar al zo goed!!! Ik ben blij dat ze gewonnen heeft Juichen Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps