De jury van We Want More

Davina Michelle over We Want More

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Davina Michelle deed vier jaar geleden zelf nog auditie bij Idols. Nu zit ze in de jury van zangwedstrijd We Want More. In het nieuwe SBS6-programma komen zangers in alle soorten voorbij.

Davina Michelle vormt samen met Ali B, Trijntje Oosterhuis, André Hazes en Henk Poort de jury van We Want More. ‘We hebben een knop voor onze neus en vragen we ons de hele tijd af: wil ik hier meer van zien?’, vertelt Davina. ‘Ja? Dan druk je op de knop. Als vier van de vijf juryleden dat doen, is de kandidaat door naar de volgende ronde. Maar we kunnen onze stem ook weer intrekken.’

Motiveren

Zo’n knop klinkt als iets waar je goed mee kunt plagen... Davina lacht: ‘Ik heb weleens expres gewacht met drukken. Dan was een act supergoed, maar dacht ik: als ik wacht, komt er misschien nog meer uit. Zo wil ik iemand motiveren om extra z’n best te doen. En dan op laatste moment toch drukken. Het is niet leuk om je stem terug te trekken, dus dan druk ik liever wat later.’

Zakgeld

‘Het leuke aan We Want More is dat er ook genres bij zitten die normaal niet aan zangprogramma’s op tv meedoen, zoals koren en operazangeressen. Daardoor ontdek je zoveel nieuwe zangers en zangeressen, dat is zo leuk. We coachen de kandidaten niet, maar geven ze wel zakgeld en advies mee om hun act te verbeteren. Ik ben heel benieuwd hoe de kandidaten de adviezen hebben opgepikt en wat ze in de volgende ronde gaan zingen.

We Want More

We Want More is vanaf 12 juni elke vrijdag te zien om 20.30 uur bij SBS6.

Foto boven: William Rutten

Anderen lazen ook: Zo zingt een mummie van drieduizend jaar oud.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps