ANP - Schoolbus

De 5 meest gelezen Kidsweek-artikelen van 2018

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

De laatste dagen van 2018 gaan voorbij. Een goed moment om terug te blikken. Welke Kidsweek-artikelen werden online het meest gelezen?

5. Bijzondere snoepjes

Snoep, wie vindt dat nou niet lekker? Een meisje (9) in Amerika wilde aardig zijn en deelde op school snoepjes uit die ze van huis had meegenomen. Wat bleek? Het waren helemaal geen snoepjes.

Hier lees je meer: Meisje (9) deelt bijzondere 'snoepjes' uit.

medische marihuana snoepjes

4. Héél veel wespen

Nieuws over dieren is heel vaak populair, maar sommigen springen er tussenuit. Deze mega-wespen bijvoorbeeld. In Amerika zat een oude auto er he-le-maal vol mee. Jakkes!

Hier lees je meer: Mega-wespen bouwen nest in auto.

Hoornaar

3. Huh, hoe kan dat?

In Amerika stonden ze afgelopen maart raar te kijken. Een leeuwin in een dierentuin in de stad Oklahoma had opeens manen gekregen. Iets wat normaal alleen bij mannetjes voorkomt. Na grondig onderzoek werd het mysterie opgelost.

Hier lees je meer: Mysterie van leeuwin met manen opgelost.

leeuw

2. Slimme smokkelaar

Ik ga op schoolreisje en neem mee... nou, geen snoep! Tenminste, dat is op veel scholen de afspraak. Maar daar is niet iedereen het mee eens. Een jongen uit groep 8 bedacht een oplossing.

Hier lees je meer: Slimmerik smokkelt verboden snoep mee op schoolreisje.

ANP - Schoolbus

1. Zelf aan de slag!

Het populairste artikel van 2018? Dat is er al één van bijna een jaar geleden eover stop-motionfilmpjes. Stap voor stap lees je hoe je dat zelf kunt maken. Handig voor als je je verveelt deze vakantie!

Hier lees je meer: Maak in 8 stappen je eigen stop-motionfilmpje.

Stop motion Niek Michel

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook