katy perry MET

De 7 opvallendste outfits op het MET Gala

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Donna
Donna
Perez van Poecke

Maandag 6 mei was het MET gala in New York. Een groot feest waar allemaal beroemde mensen in de meest mooie, bijzondere en soms ook rare outfits verschenen. We hebben een paar leuke voor je uitgekozen.

zendaya METDit zijn Zendaya, die je misschien nog wel herkent van de Amerikaanse serie Shake it up, en Law Roach. Ze hebben allebei iets moois zilver en blauws aan. Het lijkt een beetje ouderwets maar het is zeker mooi.

emily ratajkowskHet lijkt alsof Emily Ratajkowsk vlinders op haar oren heeft, wat vast niet lekker kan zitten. Maar het is zeker wel erg creatief.

lupita METLupita Nyong'o heeft een erg... grote jurk aan. Een soort regenboog lijtk het wel. De klemmen in haar haar zijn erg orgineel. En ook al past het er qua kleur niet helemaal bij, het matcht toch!

ciara METCiara heeft prachtig haar hier. Wel erg groot maar zeker mooi. Dat ze een best simpele jurk aan heeft is daarom helemaal niet erg. De jurk met deze giga-bos haar samen maakt het plaatje mooi af.

janelle monae METJanelle Monae lijkt wel een kunstwerk met al die details. Super uniek!

katy perry METKaty Perry, Tja... Erg bijzonder is het zeker. Laten we hopen voor Katy dat het geen echt vuur is, dat is toch vrij gevaarlijk.

lady gagaZou Lady Gaga haar lievelingskleur roze zijn? Je ziet het niet heel goed op deze foto maar het ziet er erg groot uit. Ze springt er wel uit zo!

Anderen lazen ook: Zo doe je langer met je kleding.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

dat is zijn zon leuke jurken!!

ik vind dat het ook een keer over twirl moet

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps