irma enzo

De moeder van Enzo Knol gaat ook vloggen!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Enzo, move over. Irma Knol, de moeder van Enzo, gaat ook vloggen. Vanaf 10 januari zal ze iedere week een video maken voor Libelle TV.

Irma Knol gaat haar twee vloggende zoons achterna. Het vloggen zit de familie Knol blijkbaar echt in de genen. De Week van Irma Knol gaat Irma's wekelijkse vlog heten. Ze laat daarin haar belevenissen zien. Bijvoorbeeld hoe het is om twee bekende zoons te hebben. En ook zal ze vertellen over haar eigen hobby's. Irma is bijvoorbeeld dol op fitness, mode, lekker eten en motoren.

Secretaresse

Kort geleden werkte Irma nog als secretaresse. Ze heeft nu al 306.000 volgers op Instagram. Irma heeft drie kinderen: Milan (27), Enzo (25) en Sjen (13). Op Insta vertelt Irma dat ze er enorm veel zin in heeft.

 

Anderen lazen ook: Toch geen nieuwe liefde voor Enzo Knol.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

het wordt steeds leuker nu ook de moeder van enzoknol ik gun haar nu al de 1miljoen abonnees

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.