De Regels van Floor

'De Regels van Floor' wint belangrijke tv-prijs

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Televisieserie De Regels van Floor won vandaag een International Emmy Kids Award. Dat is een belangrijke Amerikaanse televisieprijs.

De Regels van Floor is gebaseerd op de boeken van Marjon Hoffman. In de wereld van hoofdpersoon Floor bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt altijd tot verrassingen.

Vragen

In iedere aflevering staat een ander dilemma centraal. Wat doe je als je ouders willen verhuizen en jij niet? Verander je je uiterlijk voor een foto? Blijf je omgaan met je ex? Hoe is het om te leven als vlogger? Floor maakt het allemaal mee en geeft antwoord op al deze vragen. 

Prijs

De International Emmy Kids Awards is een van de belangrijkste internationale prijzen voor kinderprogramma's. De prijzen werden dit jaar vanwege het coronavirus via een livestream uitgereikt. De prijs voor de beste serie die niet in Amerika is gemaakt, ging dit jaar dus naar het eerste seizoen van De Regels van Floor.

Blij en trots

Bobbie Mulder die de rol van Floor speelt is heel blij: 'Dat we genomineerd waren vond ik al heel vet, maar dat we nu ook nog hebben gewonnen is echt niet normaal! Super vet!'

Ook regisseur Maurice Trouwborst is trots : 'Wat fantastisch dat we met onze gortdroge humor de wereld veroveren! Graag maak ik een grote buiging naar onze schrijvers, crewleden, acteurs en in het bijzonder naar de koningin van de oogrol: Bobbie Mulder' 

Op dit moment wordt seizoen drie van De Regels van Floor uitgezonden, elke zondag om 09.00 uur bij NPO Zapp. Je kunt de uitzendingen hier terugkijken.

Anderen lazen ook: Bobbie speelt Floor in nieuw Zapp-serie.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Blij Yes, regels van floor is één van mijn lievelingsprogramma's!

gefeliciteert met de prijs
groetjes:
anoniemetje

Duimomhoog Blij Blij Blij

jij hebt gewoon dezelfde naam opgeschreven en dan heb je ineens *gefeliciteerd met de prijs groetje anoniemetje en jij bent zelf anoniemetje en waarom heb je zo een naam dat is zekerweten niet jou naam! en ik doe ook geen emotie want die zijn dom

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.