Spongebob
Kijk nou!

De versierde bordjes van Jacob

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Gitte Hessels
Gitte
Hessels

Een tijd terug verraste de Australische moeder Laleh haar zoontje Jacob eens met een pannenkoek in de vorm van een leeuw. Wauw! Hij was er zó blij mee dat Laleh besloot vaker met eten te knutselen. Na wat oefenen maakt ze nu iedere week een prachtig versierd bordje voor Jacob. En van ieder bordje maakt ze een foto. Kijk maar! 

Finding DoryNog geen twee weken geleden maakte Laleh octopus Henk uit de nieuwe film Finding Dory na. Met échte tentakels, rode paprika en limoen. De rest van de figuurtjes uit de film maakte Laleh trouwens ook al eens. Bijna zonde om op te eten! 

BelleWauw, het Beest! Wat kijkt-ie lief, zeg. En hij moet ook heel zoet gesmaakt hebben. Als je goed kijkt, zie je dat sommige delen van het Beest uit pannenkoeken bestaan. De donkere stukjes zijn chocoladepannenkoeken. Ook gebruikte Laleh een wafel, een banaan en wat besjes. 

ZebraHa, dat is Marty uit Madagaskar 3! Zijn kopje lijkt beetje verschrikt door heel veel kleurrijk fruit: kiwi, framboos, papaya... Eigenlijk moet je alles door elkaar mengen. Dan krijg je een fruitig bakje yoghurt met gezonde zaadjes. Klinkt als een lekker ontbijtje. Maar roeren is natuurlijk wel héél zonde! 

ratSoms lijkt het wel alsof Lalehs kunstwerkjes echt tot leven komen. Dit beestje uit de film Ratatouille ligt heerlijk te dobberen in een bad van heel veel verschillende groenten: radijsjes, aardappeltjes, ui, wortel, spinazie, tomaat... Heel gezond! Zou jij ervan willen proeven?

jabobOh, deze is ook mooi! Ken je 'm? Dit is aap Rafiki uit de Lion King. Rafiki is bijna helemaal gemaakt van rijst. Maar ook van geroosterde wraps en kleine stukjes kokosnoot! 

JabobJammie! Jacob vindt al die prachtige creaties van zijn moeder superlekker. Vooral na een lange, vermoeiende schooldag. Eet smakelijk, Jacob!

Foto's: Instagram/Jacobs_food_diaries

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

dat eten zou ik ook wel willen hebben. hiii

ik vind het wel grappig en leuk. maar elke dag niet dan vind ik het  een keer niet meer leuk 

leuk ik wou dat ik dat ook kon

Duimomhoog  *duimonlaag*\ 

leuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kon mijn moeder dat maar.....*blij*

ik vind die ratje heel erg leuk en ziet er ook lekker uit Duimomlaag

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps