Shutterstock

Deze 5 artikelen lazen jullie het meest in 2020

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Het jaar 2021 staat voor de deur! Een goed moment om terug te blikken op 2020. Deze Kidsweek-artikelen werden dit jaar door jullie het meest gelezen.

1. Maak je eigen stop-motionfilmpje

Het meest gelezen artikel van dit jaar gaat over het maken van stop-motionfilmpjes. Niet zo gek, met een lockdown en vakanties zonder verre reisjes. Alles wat je ervoor nodig hebt is een camera of telefoon met camera, een computer en wat ingrediënten.

Hier kun je het artikel teruglezen: Maak in 8 stappen je eigen stop-motionfilmpje.

Stop Motion

2. Facebookende oma

Een artikel over een Facebookende oma ging dit jaar erg hard. De oma uit Doesburg moest alle foto’s van haar kleinkinderen van Facebook halen. Haar dochter wilde niet dat de kiekjes online staan. Oeps!

Hier kun je het artikel teruglezen: Mogelijk boete voor Facebookende oma.

Shutterstock

3. Lange benen

In een auto stappen of een spijkerbroek kopen is af en toe lastig voor de zeventienjarige Maci Currin. Toch is ze vooral blij met haar bijna anderhalve meter lange benen. Zeker nu ze er een wereldrecord mee op haar naam heeft gezet.

Hier kun je het artikel teruglezen: Maci (17) heeft de lange benen ter wereld.

Instagram Maci Currin

4. Mondkapjes ramp

Het verhaal over Mae (11) uit Schijndel vonden jullie erg interessant. Voor Mae zijn mondkapjes een ramp: zij is doof. ‘Ik moet iemands lippen kunnen lezen om te weten wat diegene zegt.’

Hier kun je het artikel teruglezen: Mondkapje een ramp voor Mae (11).

Mae

5. Model Summer

Op nummer vijf staat een interview met het jonge model Summer. Summer doet modellenwerk in New York en heeft nu ook getekend bij een bureau in de Italiaanse modestad Milaan. Daarmee is ze weer een stapje dichter bij haar droom: een grote carrière in de modellenwereld.

Hier kun je het artikel teruglezen: Model Summer (11): ‘Ik ben geen meisjes-meisje’.

credits Jessica de Snoo

Anderen lazen ook: Filmpjes: deze video's werden dit jaar het best bekeken.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook