ANP

Deze artiesten wonnen een FunX Award

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
plaatje
Niki
Meijer

Drie weken lang kon het publiek stemmen op hun favoriete artiesten. En gisteravond was het dan eindelijk zover. De FunX Music Awards werden uitgereikt. Verschillende artiesten wonnen een prijs. En de grootste winnaars zijn... 

1. De prijs voor beste album en beste samenwerking van het jaar ging naar... 

ANP

DJ en producer Trobi

Hij won de award voor beste samenwerking door zijn nummer Einstein met Mula B & LouiVos. Daarnaast kreeg hij de award voor beste album door zijn populaire album Trobi on the Beat. Daarin stonden hits als: Okee Shordy, Sabaná en dus Einstein.

2. Spannend! De FunX Power Award ging naar...

ANP

Tim Hofman

Hij kreeg de FunX Power Award, omdat hij iets belangrijks had gedaan voor onze samenleving. Hofman legde met zijn YouTube-serie BOOS bloot hoe slecht het achter de schermen bij The voice of Holland ging.  

3. En de allerlaatste grote winnaar. De awards voor beste zangeres, beste artiest en het beste nummer won...

Yade Lauren

Deze zangeres won de award voor beste nummer door haar track In de nacht. Die werd 24 miljoen keer beluisterd. Ook won zij net als vorig jaar de awards voor beste zangeres en beste artiest doordat zij veel zalen uitverkocht en meerdere grote hits uitbracht zoals Samen en Genoeg met mij

Andere artiesten

De FunX Music Awards zijn belangrijke prijzen voor jonge artiesten. Het evemenent werd dit jaar voor de negende keer gehouden in AFAS Live in Amsterdam. Andere artiesten die een award wonnen, waren rapper Lijpe voor de beste rapper en Broederliefde. Deze groep won voor de achtste keer op rij een award voor beste groep van het jaar.

Anderen lazen ook: Maxine: 'Eng om mij kwetsbaar op te stellen'

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook