Smoothies

Deze smoothies zijn te mooi om op te eten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Smoothies zitten vol vitamine C en zijn vaak nog lekker ook. Maar meestal hebben ze saaie kleuren. Niet die van Rachel Lorton. Haar fruitsapjes zijn bijna te mooi om op te drinken.

De Amerikaanse Rachel Lorton was als kind al dol op groente en fruit. Om te laten zien dat gezond eten ook leuk kan zijn, maakt en fotografeert ze kleurrijke smoothies. ‘Ik word er rustig van’, vertelt ze aan de site SELF.

Smoothie-geheim

De smoothies van Lorton lijken wel kunstwerkjes. Haar geheim? Een sausfles. Daarmee kun je kleine druppels gekleurde yoghurt op je smoothie spuiten. Met een tandenstoker kun je de druppels daarna uitvegen in allerlei patronen.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Waarom je juist wel uit je neus moet eten of Eten we straks alleen nog nepvlees?

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.