Foto: Instagram

Dieren op voorkant Italiaanse Vogue

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Het is de droom van veel topmodellen: een foto op de voorpagina van het bekende modetijdschrift Vogue. Toch trekt de Italiaanse versie zich daar niks van aan. Zij zetten deze maand dieren op de cover.

Op de voorkant van het speciale januarinummer over dieren, plaatste de Italiaanse Vogue dierlijke modellen. En daar heeft het blad een goede reden voor. Zij vinden namelijk dat de wereld niet alleen om mensen draait. Om die boodschap nog wat extra kracht bij te zetten, maakten ze niet één, maar zeven verschillende covers. Daarop staan bijvoorbeeld een babystruisvogel, twee honden, een schaap, een zwerm bijen en een zwarte panter afgebeeld. Op sommige covers staat ook nog een model. 

Foto's uit het dierenrijk

Niet alleen de cover van het blad is gewijd aan dieren. Het hele tijdschrift staat vol met prachtige foto's uit het dierenrijk. 'Deze editie van Vogue Italia wil ons aanzetten om na te denken over de relatie russen de modewereld en het dierenrijk', schrijft creatief directeur Ferdinando Verderi op Instagram. Hij wil er zo voor zorgen dat de modewereld een beetje duurzamer wordt.

Hieronder zie je een paar covers.

 

Anderen lazen ook: Harry Styles in jurk op voorpagina Vogue.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook