dieven met spijt

Dieven met spijt geven zichzelf aan

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Deirdre Enthoven
Deirdre
Enthoven

Deze week werd de politie uit Dordrecht twee keer verrast door een overvaller die spijt had van zijn daden en zichzelf aangaf.

Een 23-jarige man uit Dordrecht had zo’n berouw van twee berovingen die hij zes jaar geleden pleegde, dat hij zich alsnog meldde bij de politie. Daar bekende hij onder meer dat toen hij 17 jaar was iemand van zijn portemonnee en telefoon had beroofd. Door zijn bekentenis werd ook een andere man die bij de beroving betrokken was, aangehouden.

Fiets

Bij de Dordtse politie stond vervolgens nog een dief met spijt op de stoep. Een meisje (17) uit het in de buurt gelegen Hendrik-Ido-Ambacht bekende dat ze betrokken was geweest bij een overval in april van dit jaar. Daarbij had zij met een paar anderen iemand hardhandig van zijn fiets getrokken en beroofd. De medeplegers zijn inmiddels ook opgepakt.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Verdwaalde poes gaat naar politie.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vindt het echt raar maar ook wel goed
ik hoop dat meer dieven dit doen Blij Duimomhoog

Ik denk niet dat meer dieven dit gaan doen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.