Sinaasappeldieven

Dieven stelen auto vol... sinaasappels

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

De meeste dieven dromen ervan om heel veel geld te stelen. Of goud. Of dure juwelen. Niet deze dieven uit Spanje: zij werden betrapt met auto's vol gestolen sinaasappels!

Met drie auto's waren de dieven naar een opslag gereden in het Spaanse dorpje Carmona. Daar hadden ze maar liefst 4000 kilo (!) aan sinaasappels meegenomen.

Verdacht

De dieven reden in drie auto's op de snelweg, elk tot aan de nok toe gevuld met de vruchten. Helaas voor hen reed er een politiewagen langs die vond dat de chauffeurs zich wel erg verdacht gedroegen. Zo sloegen ze opeens af toen de politieagenten ze wilden laten stoppen.

Sinaasappeldieven gepakt

Al snel bleek waarom: zoveel sinaasappels, daar zit natuurlijk een luchtje aan! Vijf mensen zijn aangehouden. Waarom ze zoveel sinaasappels hebben gestolen is niet duidelijk. Misschien hadden ze gewoon heel veel zin in een gezond glaasje sinaasappelsap?

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Dieven met spijt geven zichzelf aan.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wattttt!!!!
Als ik een dief was zou ik toch wat anders stelen

Lol geinig, wie wil er nou zoveel sinaasappelsap zonder citroen er in Vraagtzichaf *verdrietig* Blij Duimomlaag Juichen Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Oeps

leuk ik was er bij

prank vorige bericht

Waarom zou je dat stelen?????
Er gebeuren rare dingen in de mensheid... Rentweg Oeps Vraagtzichaf Duimomlaag

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.