Facebook youcandothiskai

Dikke hond wordt gered en valt 47(!) kilo af

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Golden retriever Kai uit Canada was verzot op eten. Brokjes, snacks, botten: hij kon er geen genoeg van krijgen. Kai was hierdoor veel te zwaar en kon bijna niet meer lopen. Zijn oude baasje wilde hem daarom laten inslapen. Maar de dierenarts weigerde. En dat bleek een goede keuze!

Kai kreeg een nieuw baasje en die liet hem 47 kilo afvallen. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. ‘Toen ik Kai voor het eerst zag, kon ik niet geloven hoe dik hij was', vertelt eigenaresse Pam aan de website Bored Panda. 'Hij had moeite met alles en zat de hele tijd te hijgen. We moesten hem de trap opdragen en hem in en uit de auto krijgen was heel zwaar.’

Streng dieet

Pam besloot Kai op een streng dieet te zetten. Ook moest de arme loebas op een speciale waterloopband voor honden. Dit zorgde ervoor dat hij langzaam maar zeker steeds meer kon bewegen. Na een tijdje kon hij zelfs mee naar het hondenpark en maakte hij elke dag een wandeling. De kilo’s vlogen eraf!

Een foto van Kai op de waterloopband (tekst gaat verder onder de foto):

Facebook thisiskai

Fitte hond

Op Facebook hield eigenaresse Pam zijn strijd tegen de kilo’s bij. En dat levert een mooie transformatie op. Van een dikke hond die amper kon lopen is Kai inmiddels een fitte hond vol energie. En daarnaast ook nog eens wereldberoemd!

Op deze foto's zie je hoeveel Kai is afgevallen:

Facebook thisiskai

Facebook thisiskai

Anderen lazen ook: Baasje woest na bizarre make-over van hond

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook