I-pad

Disney gaat eigen streamingdienst testen in Nederland

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Disney gaat in Nederland een proef doen met een eigen streamingdienst: Disney+. Dat schrijft de Amerikaanse internetkrant The Information

Volgens The Information wil Disney in Nederland uitproberen of de nieuwe streamingsdienst Disney+ technisch goed werkt. Pas als dat zo is, zou het kanaal ook in Amerika gelanceerd worden.

Aanmelden

Sinds november vorig jaar kunnen Nederlanders zich online aanmelden om op de hoogte gehouden te worden over Disney+. Via deze dienst zijn films en series te zien van Disney, Marvel, Pixar, National Geographic en Star Wars. Wat je er kunt bekijken? Films en series over tekenfilmfiguren zoals Mickey Mouse en Donald Duck, maar ook films als Frozen en The Lion King.

Goedkoper

Disney is van plan om volgende maand meer bekend te maken over de nieuwe streamingsdienst. De dienst zou goedkoper worden dan Netflix. Het bedrijf denkt nog over een samenwerking met Amazon en Apple, zodat klanten ook een abonnement zouden kunnen afsluiten via deze bedrijven.

Anderen lazen ook: Meisje raadt wachtwoord en boekt reis naar Disneyland.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

mickey is gewoon mijn jeugd

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.