Bron: ANP Foto

Disney niet blij met nieuwe video YouTuber Gio

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Wil je een dagje naar Disneyland? Dan moet je tegenwoordig verplicht een mondkapje op. Ook YouTuber Gio deed dit toen hij een bezoekje bracht aan het Franse pretpark. Maar hij deed hem heel vaak af. Iets te vaak vinden veel kijkers. Ook Disney is niet blij met de actie.

In veel pretparken zijn er strenge regels vanwege het coronavirus. In Franse pretparken moeten bezoekers verplicht een mondkapje op. In een video op zijn YouTube-kanaal zie je hoe Gio deze regel een aantal keer aan zijn laars lapt. Bijvoorbeeld in attracties of als hij door het park loopt. De YouTuber deed dit waarschijnlijk zodat hij beter verstaanbaar was voor zijn kijkers. 

Hier zie je de video van Gio in Disney:

Disney

Een woordvoerder van Disney laat weten niet blij te zijn met het gedrag van Gio. Ze vinden dat iedereen zich aan de regels moet houden, ook een bekende YouTuber als Gio. Naast het niet dragen van het mondkapje overtrad Gio namelijk nog een regel. Hij filmde in allerlei grote attracties, terwijl dit strikt verboden is in Disneyland.

Reacties

Onder de video krijgt Gio veel reacties op zijn tripje. 'Wow gio ben jij echt die eikel die heel de atractie verpest door het schreeuwen', schrijft een van zijn kijkers. En: 'Ik vind het erg slecht dat Gio 9/10 keer zijn mondkapje niet op heeft.' Ook vinden veel kijkers dat Gio zijn mondkapje verkeerd draagt en te vaak met zijn handen aanraakt.

Anderen lazen ook: YouTuber Gio houdt volgers voor de gek

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik snap het wel wat mensen zeggen, want Gio moet zich aan de regels houden, en dat heeft hij niet gedaan!

Oeps ik vind heel wat ik snap dat de disney er niet blij mee is maar ik kan gio ook wel begrijpen mondkapjes zijn heel irritant
en warm maar als je bekend bent dan is het niet zo raar dat daar op die persoon als eerste wordt verwezen maar het zal me niet verbazen als meer mensen zich niet aan de regels houden

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.