Fotocredits Jeangu: Rinse Fokkema Fotocredits Emma: Lucas Semm Fotocredits Rolf: Ruud Baan

Dit is de jury van het Junior Songfestival

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Ta-daaa! De jury van het Junior Songfestival is bekend. Jeangu Macrooy, Emma Heesters en Rolf Sanchez beoordelen wie Nederland gaat vertegenwoordigen in Parijs.

Op 25 september laten Priscilla, Ayana, meidengroep MELODY en SH!NE horen wat ze in huis hebben. Niet alleen aan iedereen thuis, maar ook aan een vakjury. Veel deelnemers krijgen knikkende knietjes van deze grote namen, maar dat is volgens Jeangu is dat niet nodig. ‘We gaan de finalisten tips geven die ze hopelijk in hun verdere muzikale carrière mee kunnen nemen.’

Kinderjury

Tijdens de finale worden de deelnemers niet alleen beoordeeld door de vakjury, maar ook door een kinderjury. Dit jaar zijn dat de meiden van Unity: Jackie, Janae en Robin. Deze oud-finalisten en winnaars weten precies wat de deelnemers te wachten staat tijdens de grote finale.

De finale van het Junior Songfestival is op zaterdag 25 september om 19.20 uur live te zien bij AVROTROS op NPO Zapp. De grote internationale finale is op 19 december in Parijs.

Wil jij weten wie de finalisten zijn? In deze video stellen ze zichzelf voor:

Anderen lazen ook: Dit bedoelt Jeangy Macrooy met ''yu no man broko mi''.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook