restaurant

Dit is het asociaalste restaurant van Nederland

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Geen netjes ja-knikkende obers of vriendelijke serveersters. De Beurs in Rotterdam noemt zichzelf het asociaalste restaurant van Nederland. Voor slechte recensies zijn ze niet bang, die willen ze juist graag.

Gasten kunnen rekenen op een flinke portie kritiek en onaardige opmerkingen tijdens hun maaltijd. ‘Wie plaatsneemt kan de wind van voren verwachten’, vertelt een medewerker aan EditieNL. ‘Iedereen wordt van top tot teen geroast. Of het nu gaat om je kleding, uiterlijk of gedrag: vanaf het moment dat je gaat zitten word je aan de schandpaal genageld.’

Coronacrisis

Het restaurant, dat door de maatregelen tijdelijk dicht is, bedacht dit opvallende concept vanwege de coronacrisis. Doordat er nog maar dertig mensen mochten komen eten, wilde ze iets extra’s bieden. Omdat de serveerders houden van grappen bedachten ze om hun klanten continu te kakken te zetten. Volgens de medewerkers is het een ‘onvergetelijke ervaring’.

Eigen risico

Betreden van het restaurant is geheel op eigen risico. Eenmaal binnen worden er gelijk onaardige dingen gezegd. Wie een gezellig avondje uiteten wil kan daarom beter ergens anders reserveren. Maar voor mensen met zelfspot die een avondje willen lachen is dit restaurant perfect.

Zou jij straks een avondje naar dit restaurant willen?

Anderen lazen ook: Fast food restaurant aan huis.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

nope zou ik niet willen

Juichen Ik woon in Rotterdam dus ik ga wel eens heen.

wat is het SOCIAALSTE restaurand

n´tip is het mooiste

I can´t read this because its a different language but i think it seems cool! Bye Oeps

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.